Válka

O Českou televizi se vede válka, v níž ti, kteří z ní udělali onuci pravice, děvečku pravicových politiků a nástroj jejich boje proti vládě a levici obecně, tedy vysoce nedemokratickou instituci, která zcela zásadně neplní své veřejnoprávní poslání, náhle prozřeli a začali bojovat za její nezávislost. Je to stejné, jako kdyby zloději začali požadovat právo na ochranu jejich svobodného loupení. O Sommerové jsem už tady psal, brání nezávislost, ale jak je na ČT závislá ona? Kolik peněz už z ní vytahala? Dva významní redaktoři, Fridrichová a Železný, prohlásili, že oni žádného dezinformátora do studia nepustí, jenom přes jejich mrtvoly. Co si to dovolují, spratci pravicoví vyvolení, oni budou rozhodovat o tom, kdo bude ve veřejnoprávním médiu vystupovat a kdo ne?

Ohroženi se začali cítit havloidní pohrobci ve chvíli, kdy byli do Rady ČT zvoleni tři noví členové, kteří začali s kritikou vedení ČT a snaží se zarazit jeho neprůhledné kšeftíčky, jimiž přihrává spřáteleným firmám a humělcům peníze televizních koncesionářů. To jsou ty slavné začerněné smlouvy, obava o to, že by veřejnost zdravotně neunesla plat Vendulky Moravcové, označování jasného porušení zákona o ČT za metaforu a odmítání zveřejnit statistiku, kolik který politický subjekt dostává prostoru ve zpravodajství a publicistice ČT. Na posledním zasedání rady přednesla slečna Lipovská rozbor obchodních vztahů ředitele Dvořáka, ze kterého má vyplývat, že tento maják veřejnoprávnosti spoluvlastní firmu, jejíž organizační poměry vedou do daňových rájů a Česká televize jí zadává zakázky. Tedy konflikt zájmů jak prase.

Tohle by se samozřejmě mělo vysvětlit, protože podezření je vážné. Největší bojovníci za nezávislost závislé přispěchali s plamenomety: Lipovská je podle nich přiblblá (Hřebejk) a zmanipulovaná špinavá čubka (Tomáš Etzler). Ředitel korporátních vztahů, komunikace a obchodu ČT Vít Kolář zase pravil, že jednání rady mu připadá jako „přenos  z roku 1950, ze soudní síně na Pankráci“. Mňo.

Budu-li parafrázovat Hřebejka (Zemana na Hrad přivedla hnědá a rudá prasata), tak teď, v této pohnuté chvíli, začala kvičet havlistická modrácká 09 prasata, protože se bojí o ztrátu nezákonné a zcela nepřípustné podpory od veřejnoprávní ČT. Ředitel korporátních vztahů ČT (to je, což?) může směrem k Radě ČT akorát tak držet svou přiblblou tlamu, nic víc.

Podstatné je ale toto: kdyby někdo o Etzlerovi napsal, že je americkou CIA zmanipulovaný špinavý židák (namísto zcela nepřípustného označení ženy za čubku, což je nenávistný útok na pohlaví napadené, je tady použit stejně nepřípustný a nenávistný židák coby útok na rasu napadeného), tak u něj druhý den zvoní policie. Když se policie i státní zastupitelství dozvědí, že přesně stejným, jenom zrcadlově obráceným výrokem byla napadena členka Rady ČT Lipovská, tak nehnou ani prstem, ačkoliv slečnu Hanku musí kvůli patrně ještě závažnějším útokům a výhrůžkám českých pravičáků doprovázet policejní ochranka.

Ocitli jsme se v situaci, kdy k pandemii zdravotní se přidala pandemie morálky, Biafra ducha pravicového milieu.

Je tohle možné přečkat a vydržet bez úhony?

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.

46 thoughts on “Válka

    • Brání, a hodně urputně. Nelze nevzpomenout na to, že Babiš a spol., které ČT poškozuje tím, že útočí na jejich představitele jak výběrem témat (jejich problémy rozmazává, maléry pravice přehlíží a nepřipomíná), tak i tím profláknutým skákáním do řeči nebo poskytováním většího prostoru opozici, měli Dvořáka a tím i žábu na prameni Šámala na lopatě, jenom je šoupnout do pece, když měli možnost neschválit výroční zprávu ČT v parlamentu a tím je odvolat. Neudělali to, tak trpte, volové.

      • Schválení výroční zprávy ČT v parlamentu poslanci ANO zorganizoval Faltýnek buď na pokyn A.B. nebo měl osobní zájem na schválení. Nynější akce na diskreditaci – „Faltýnek papers“ by napovídala, že už tehdy na něho toho dost věděli.

        • Odhaduju, že nejnovější „skandál“ ANO a Faltýnka je spíše důsledkem neurovnaných domácívh pomšrů ve Faltýnkově famílii (bejvalka, synek od drogama, tedy pomsta nebo prachy), ale je to fasjn příklad, jak pracuje mainstream s téměř totožným podezřením. O Dvořákovi a jeho podnikatelských prasárničkách ani ťuk, kromě základní informace, Faltýnka si už namazali na mnoho chlebů. Navíc v těch jeho pitomých poznámkách (on má potřebu psát si deníček?) není nic, co by bylo mimo normu čuňáckých poměru v podnikání i politice.

  1. Andy zatrhnul tipec podnikatelům. Nenávidí ho na smrt. Kdyby zatrhnul tipec pravdoláskařům, tak by ho na smrt nenávidělo ještě mnohem víc lidí. Jemu stačí, že ho „jen“ nemají rádi. Nechce to hrotit.

    • Souhlas, to je skutečně ta jeho obchodnická motivace, raději kompromis než úplně zkažený kšeft. Ale v politice to tak nechodí, když máte soupeře připraveného, jen ho dorazit, tak ho na ty lopatky musíte položit, jinak ožije a páchá neplechu. Kdyby byl Dvořák vyhozenej, tak má Andrejko daleko lepší pozici, ubyl by soupeř a tím i starosti. Pravdoláskaři ho nikdy volit nebudou.

    • Ony ty četné křivochcalky v ČT i ČRo (Veronika Sedláčková, zvlášť odpudivý exemplář) za tyhle sprostoty získávají u šéfů kladné body. Svého času to přepísknul Borek (mám ten dojem, že v rozhovoru s Paroubkem) a byl na chvíli odklizen k ledu, ale už zase vrtí chvostem.

  2. Vždyť se ono „titulování“ tu ideového, jindy mocenského, majetkového, politického, třídního, sociálního, mentálního ( každý dosadí dle chuti ) protivníka – spíše nepřítele, používá téměř 3 dekády, tedy žádná novinka.
    Překvapující, a to notně, by pouze bylo TICHO, situace, kdy by dotčení, sympatizanti, a všichni hnojometčíci s hnojomety drželi pysk.
    Kříže morálky ??? A co to vlastně je, ta morálka – exotické zvíře, nemoc z hlubin pralesa, nebo snad další potenciální pandemický virus 😵😱 ?
    Uf, ještě, že to tady naštěstí nemáme, neznáme, podobnou úchylkou netrpíme, a před podobným sajrajtem nás hlavy pomazané vlastním příkladem úspěšně ochraňují …

    • Ono to dnes s morálkou je podobné, jako s pravdou; obě to jsou – díky vládcům a médiím – takové flundry po mezích vyválené nemyté (Karel Michal, Bílá paní), ale když se překročí určitá hranice, tak to ty prznitele někdy, ne vždy, dožene a končí to blbě nejen s nimi, ale i se společností.

      • A „společnost“ – co tím myslíte ??? Poopravil bych význam tohoto pojmu na sdružení mnoha zájmových skupin, tedy popravdě sdružení těžce solventních, bezohledných skupin, mající v zádech fanatiky, jejich pingly, a masu zblblého plebsu … Takový dort od pejska a kočičky, do něhož sypou čím dál větší odpad …

      • Když už jste u toho Karla Michala, neumím si představit, že by byl na straně hubitelů „havloidních pohrobků“.

        • No a já si zase neumím představit, že by se Michal se svým ostře kritickým postojem ke všemu afektovaně prolhanému a konjunkturalistickému přidal k nové, pravičácké věrchušce, která se vyznačuje vyjmenovanými parametry, obohacenými o silné tendence k mafiánství a šikaně jinak smýšlejících. Sám Havel si za svou roli v polistopadovém vývoji – na rozdíl od jeho chování za bolševika – zaslouží jenom pohrdání a odsouzení. Politický trapný amatér, nedůvěryhodný a zaprodaný americké vládě a tajné službě, což vylučovalo jakýkoliv rozumný a pro stát pozitivní vztah k událostem. Tomuto muži prostě fandit nejde. Kdybych vás neznal, že nejste schopna – díky své zamilovanosti do něj – rozumné diskuze, tak bych se o ni pokusil, ale opakovat staré chyby nemá cenu. Bohužel, protože téma je zamlženo a potlačeno hysterií typu „Havel navždy“. Dodávám – v pekle?

          • Když jste zmínil politicko-morální profil onoho z božího dopuštění bývalého prezidenta VH, tak „se položme na otázku“ , co vše na něj kucí ze CIA, BND, Francouzské tajné služby, MI 6, nemluvě o Mosadu, a o ostatních mediálních disidentech, měli…
            Na poudačkách o tom, jak si disidenti po plyši nosili své svazky „domů“, respektive byly účelově skartovány a likvidovány, bude více, než jen zrnko pravdy …
            Mnohem reálnější info by poskytly archivy z jisté služby v jiném městě …
            Iluze si o existenci VH za minulého režimu vůbec, ale vůbec nedělám, respektive na to mám dost příkrý názor …
            Nakonec v době údajné svobody, protknuté pravdou láskou, tak nějak došlo k odhalení charakteru … Nic příjemného … Ve Vaší poslední větě, v té otázce, je asi i odpověď …

          • Řeč je o Michalovi, ne o Havlovi. Pro tuhle chvíli nemám potřebu tahat ho do téhle málo povznášející debaty /zdravím pana Minoritu/.
            Já si taky nemyslím, že by se Michal se svým „ostře kritickým postojem ke všemu afektovaně prolhanému a konjunkturalistickému přidal k nové, pravičácké věrchušce, která se vyznačuje vyjmenovanými parametry, obohacenými o silné tendence k mafiánství a šikaně jinak smýšlejících.“ To samozřejmě podle mne není vůbec charakteristické pro většinu lidí, kteří dělají ČT tím, čím je.
            Naopak si představuju, s jakým požitkem by v nových povídkách znectil slečnu Lipovskou i osoby z jejího zázemí, včetně pana exprezidenta a pana kardinála. A zejména paní Bobo.

        • A ve společnosti „prasečkáře“ Hřebejka a tří „slušňáků“ spojených s ČT – Víta Koláře, Marka Wollnera a bývalého zpravodaje Tomáše Etzlera si ho představit umíte?

  3. Ano, obě jsou za nechtěné, velice nechtěné siroty, pro jistotu držené v odděleném , studeném a vlhkém suterénu, nemyté, nečesané, zbědované, občas „majiteli“ vystavená jako důkaz toho, jak s nimi proti strana zachází 😁 …

  4. „…ačkoliv slečnu Hanku musí kvůli patrně ještě závažnějším útokům a výhrůžkám českých pravičáků doprovázet policejní ochranka.“

    Ve válečných dobách bývají slečny nejvíce ohroženy sexuálním násilím.
    Tak nějak intuitivně mi přijde, že zrovna tohle slečně Hance nehrozí, dokonce ani od spolužáků z Klausova institutu.
    Je tedy známo, konkrétně jakým „závažným“ útokům a výhružkám musí tato mladá dáma čelit a proč dostala policejní ochranku?
    To je samozřejmě otázka jen čistě řečnická, protože ve válce je nutno některé „závažné“ informace tajit.

    • Ve válce se používají nejrůznější propagandistické finty. Třeba naznačení, že nepřítel je lump neštítící se fyzicky ohrozit dámu, a to ještě dámu s diplomatickou imunitou.
      Jenže k tomu je potřeba vstřícné, chápající publikum, a to se, jak se zdá, k téhle válečné epizodě nedostavilo.

    • Saule, vaše intuice není příliš vyvinutá. Lipovská sice je ovlivněna náboženskou výchovou a patrně těžko oslovitelná v oblasti zájmu nadržených jinochů, navíc s podezřením na neobvyklou ale dnes dost oblíbenou orientaci (ta dikce!), ale mám nevelké zkušenosti i chabou povědomost o tom, že někdy se z nenápadného káčátka vyvrbí tygřice.

      Pokud pochybujete o nutnosti její policejní ochrany, tak se zkuste obrátit na PČR se žádostí o přidělení ochranky, protože vám vittta vyhrožoval, že vám utrhne koule. I takhle vážnými důvody podložená žádost zůstane bez vyslyšení. Takže asi na tom u Lipovské něco bude.

      • Omyl, Tarasi.
        Vitta mi několikrát vyhrožoval, že budu viset.
        Já vím, že byste mi to přál, ale mám pro vás pochmurnou zprávu.
        Díky své „postupné orientaci“ se nejspíše coby současný nepřítel Čechů a sudeťák budete houpat hned vedle mne.
        Tak vítejte v Landsmannschaftu :-)))

        Zdravotní okénko

        • Tak především platí pravidlo „Spolu chyceni, spolu pověšeni“, a to se nestalo. Navíc si vyhrazuji právo být pověšen zcela individuálně, nesnáším kolektiv. Co se vitttouškových vývodů týká, připomínají někdy vývod ze střeva: jak můžu dnes objevovat něco (sudeťácký původ), o čem vím asi tak šedesát let? A má tam i další voloviny, jak je u něj obvyklé, to že tady chodili jím ironizovaní „slušní Němci“ je nesporný fakt, oni vás potkají, usmějí se a pozdraví, zatímco u Čechů je to nanejvýš desetina. A není to tím, že by se v cizí (předtím však jejich) zemi předváděli, jací jsou slušňáci, jsou tak zvyklí, když jsem občas k nim zašel procházkou, tak v příhraniční větší vesnici mě zdravili i jejich haranti, zdravili zcela neznámý ksicht. Tady u mě ve vesnici je podnikatelská famílie a nezdravily mě ani kohokoliv jiného ani jejich tři holky. Zásadně. Správná výchova pro české podnikatelské prostředí. Ale já do landsmanšaftu nemůžu vstoupit, moje rodina jim strejdu Fandu nikdy neodpustí.

    • Nedlouho potom co Hana Lipovská nastoupila na post radní, vyjadřila se v pořadu „Kupředu do minulosti“ takto:
      „To co (na České televizi) kritizuji, není neznalost, neschopnost, nekompetence, ideologická vyhraněnost nebo zaťatost, ale je to mnohdy strach těch lidí. Strach je strašně špatný v tom, že nás ochromuje. Myslím, si, že kdyby ti lidé, jejichž práci dnes mnozí kritizujeme, a kteří jsou řemeslní fachmani, kdyby neměli strach, tak jejich práce bude mít mnohem větší hodnotu. Ten strach někdy znamená přiznat si – ano, moje ego mě přerostlo, nebo dal jsem se do kupy s lidmi, kteří více oceňují, když pravdu vykládám takto, místo toho abych ji hledal…“

      Ale jak vidno ona sama má pro strach uděláno. Mimo to, že zpochybnila miliónový <a href="https://www.facebook.com/hana.lipovska/posts/4385218421505683&quot;bonus generálního ředitele ČT posvítila si i na jeho <a href="https://www.youtube.com/watch?v=LGYN2BYWVVM&quot;majetkové propojení s PPF a vystopovala propletenec až k adrese která figuruje v Panama Papers. Což je dost silná káva i proti předchozí reportáží Jany Bobošíkové ve které <a href="https://www.facebook.com/tomio.cz/videos/262021315271204/&quot;tato poukazuje na to že Generální ředitel ČT Petr Dvořák zneužívá koncesionářské poplatky pro osobní soukromé zájmy

      Tomu se říká píchání do vosího hnízda – i když v tomto případě už jde o sršně.
      Institut krátkodobé ochrany, jak se ochrana poskytnutá Lipovské ze zákona jmenuje, má jasná pravidla. Uděluje se i v případě, kdy policie obdrží trestní oznámení, z nějž plyne možné nebezpečí a z prvotních informací ho nelze vyloučit. Zahájí prověřování, zda jsou obavy o život či zdraví člověka oprávněné, a od počátku prověřování přidělí potenciálně ohroženému člověku ochranu. Prověřování může trvat hodiny, dny i déle – ochrana člověka, který se cítí být ohrožen, trvá, než je jasno, zda skutečně nebezpečí existuje.

      „Je tedy známo, konkrétně jakým „závažným“ útokům a výhružkám musí tato mladá dáma čelit a proč dostala policejní ochranku?“ /Saul/
      Myslím že si to lze představit.

      • Sakra! Někde mám v těch tagách chybu. Ale aspoň že se ty odkazy otvírají.
        Za design se omlouvám. 😦

        • Kdyby se ti, Tarasi, z estetického důvodu chtělo to opravit, tak příčina je v tom že mi za druhou “ pokaždé chybí >
          Proto tam místo toho naskakuje to &guot;

          • Kamile, kdyby ses místo tagů věnoval – příjemně sjetý čímkoliv – šťouchání tágem u kulečníku, tak bys měl svěží mysl a optimistický pohled na svět. A je to samozřejmě problém všech zdejších účinkujících, včetně mě samého. Že se na to nevyserem.

            Jenže ono to člověku nedá. Samozřejmě že slečna Lipovská šťouchla do vosího hnízda, protože jde o prachy, které z ČT tahají humělcové, dokumentaristky, zpravodajové, toužící dodávat reportáže jménem svých jakjinaknež neprůhledných firem, a ty prachy se doslova nabízejí, protože jde o peníze veřejné instituce, které jsou, stejně jako peníze daňových poplatníků, snadno dostupné. Soukromník by si to pohlídal, aby neplatil krávoviny, ředitel veřejnoprávního panoptika se ještě snaží přiživit galerií nebo přes školicí firmu s příbuzenstvem v Karibiku. Nebo Holandsku, tam je to blíž.

            Je to stejné jako u tyjátru s Babišem. Sáhnul na prachy OSVČ a podnikatelům – a už to jede, milionový chlívek, financovaný výhradně jmenovanými, s ukrutnými starostmi o nezávislost justice, nutné je odstoupení estébáka s Čapákem – to všechno vyžadováno třemi sty tisíci účastníků demonstrace, kteří tam nikdy nebyli, nanejvýš šedesát, ale když jde o nezávislost justice, tak se na nějakých dvěstě tisíc Babišem utlačených chudáků na pokraji smrti hladem nesmí koukat.

            O prachy jde i těm umělcům, co kvákají na náměstích svá trapná extempore, protože jim taky zašmátral v portmonce, stejně jako Lipovská s Českou televizí, i oni byli zvyklí brát od pořadatelů prašule takříkajíc naživo, šustivý, a od ČT role roličky, no a když ti tohle někdo zkrouhne, tak to se pro demokracii a osud této země zapálíš jak ohňostroj.

            Přítomnost Jany Hany z Arku Lipovské (o které se Saul domnívá, že je ještě panna) v centru dění je zajímavá také tím, že fungovala pár let v Institutu Václava Klause, financovaného mimo jiné i Kellnerem, tedy v organizaci toho, který tady tohle celé amorální svinstvo zaváděl.

            A v době, kdy mužům valem ubývají spermie je nutné změnit i známé pravidlo na aktuálnější „Za vším hledej peníze!“, i když se sem tam pořád ještě nějaká ta baba najde. Třeba zrovna ta Lipovská.

      • „Myslím že si to lze představit.“(KM)

        Něčí silně vyvinutá představivost zde jistě nachází své uplatnění, když musí ochranka, kvůli obavám o její život a bezpečí, doprovázet slečnu Hanku dokonce i v budově ČT na uzavřené zasedání Rady veřejnoprávní televize.

        • Nevím, co na to silně vyvinutá představivost, ale můj zdravý selský rozum mi tvrdí, že ochranka, která by chráněnou osobu nedoprovázela všude na veřejnosti dostupných místech, by byla poněkud k ničemu.
          A protože vaše nevyvinutá představivost ví o závažnosti a úrovni hrozby či přesnosti určení identity případného rádobykandidáta na „hrdinu III. TV odboje“ naprosto stejné NIC jako zbytek světa – kromě toho policajta, co o potřebě ochrany rozhodoval – nepochybně se vám to zdá přehnané. Tím spíš, že vy byste určitě nemusel nikomu vysvětlovat, proč se „chráněná“ osoba nachází v lékařské péči, případně v rukou patologa, jen proto, že doprovod se nechtěl dotknout jemnocitu radního Šarapatky a hysteriků z ČT Víta Koláře, Marka Wollnera, Tomáše Etzlera a dalších perel liberální pražskokavárenské smečky. .

  5. Kdybyste tu byli jen trochu spravne a korektne pomerujici tak budete stejne jako ti kteri tomu rozumi rozhorcene odsuzovat prohlaseni a hrabani se v penezich pro pana generalniho reditele televize CR a co vse si dovolila napsat nove zvolena clenka rady CT

    Hana Lipovska

      • Ony do toho vrtají společně skrze ten jejich institut. Ale tím, že někdo odhalí finanční prasárny chlapa, placeného z veřejných peněz, za to se v Česku body nezískávají, lid to vnímá jako šikovnost a odhalovatele jako kazišuky.

        • Já ze sebe nechci dělat odborníka na hospodářskou kriminalitu ani na podnikatelské čachry, které mohou vést k ohrožení bezpečnosti státu, ale nezdá se vám, že úsilí slečny Lipovské udělat z Dvořáka pachatele nebezpečných střetů zájmů, neboli „prasečin“ /jak jste to úslužně nazval/ je činnost, které se lidově říká „dělat z prdu kuličku“?
          Vykulené oči a naléhavá dikce Bobo by k těm závažným zjištěním jistě pasovala lépe než kamenná tvář svaté panny. Všechno zřejmě směřuje k vytčenému cíli: Bobo opět na obrazovce!

          • Váš obvyklý look: z obyčejné nezákonné Dvořákovy bejkárny uděláte ohrožení bezpečnosti státu a tím se to snažíte zlehčit. Není to prd, je to patrně zneužívání postavení správce veřejných peněz a to se prostě nesmí, prd neprd. Co se Bobo týká, také to není moje oblíbená moderátorka, ta její dikce (i když po profesionální stránce jí není co vytknout) je protivně svatouškovská a jak jistě víte, já mám radějc potvory. Navíc u těchhle střetů nakonec nemá žádný prospěch ani vítěz, ani poražený a raduje se někdo třetí, kdo se držel zpátky.

              • Lipovská v Reflexu: „„Při přezkoumávání jedné roviny hospodaření České televize, hospodaření s penězi koncesionářů, jsem objevila smlouvy Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost, z nichž mohou vyplývat potenciální rizika pro stát. Jednak není zcela běžné, aby ministerstvo obrany, ministerstvo vnitra, NÚKIB, policejní prezidium a další instituce objednávaly služby od firmy, jejíž jeden ze dvou majitelů sídlí v daňových rájích v propletenci, který je personálně propojen se subjekty figurujícími v různých podivných kauzách. A zadruhé jedna ze smluv pro NÚKIB obsahovala přílohu, která ukazovala, že dodavatelská firma použila pro tuto velkou zakázku subdodavatele, jímž byla americká nezisková společnost, která loni sama podlehla phishingovému útoku, při němž bylo odcizeno velké množství osobních údajů. V této chvíli bylo nutné upozornit příslušné orgány na to, že česká infrastruktura, která se týká kybernetiky a IT, nemusí být dostatečně zabezpečena.“

                Omlouvám se, nebyl jsem dostatečně v obraze, věděl jsem jenom o těch dvořákovinách do vlastní kapsičky a nevěděl o tom, že čučkaři2 jsou napojeni na Dvořákovy spolupracující americké neziskovky. Možná toto spojení přináší dobře utajené nejnovější směrnice pro činnost ČT i NÚKIB od nejvyšších vládních kruhů USA, oni potřebují pevné vedení. Akorát ten phishing tohle spojení trochu narušuje, ale čučkaři jsou na trochu děravé kanály (například ty s ricinem) zvyklí.

                • Bezte uz do PRDELE s vasi novou cestinou a pouzivanim slov ktere do cestiny nepatri!
                  Ze nic noveho?
                  Ze uz pan premier Stanislav Gross se proslavil vyrokem ze „negousiejtoval“ misto cesky vyjednaval, posledni dobou jste vyjebali s cestinou nepouzivanim a temer zrusenim slova „predpoved“ misto toho mate predikci a predikovat.
                  Zacinam s napetim sledovat vase predpovedi pocasi kdy to take „zpredikujete“ 😦

                  A ejhle nyni uz take pouzivate „phishing“!

                  Co to slovo znamena ?
                  phishing meaning
                  the fraudulent practice of sending emails purporting to be from reputable companies in order to induce individuals to reveal personal information, such as passwords and credit card numbers.
                  „an email that is likely a phishing scam“

                  podvodné praktiky zasílání e-mailů, které údajně pocházejí od renomovaných společností, s cílem přimět jednotlivce k odhalení osobních údajů, jako jsou hesla a čísla kreditních karet.
                  „e-mail, který je pravděpodobně phishingovým podvodem“

                  Kam az s poanglictenim a poemerictenim pujdete a zajdete soudruzky a soudruzi , kam az ?

                  • Emeričtina je obecně velmi oblíbená, teď tady jede: fake a hoax. Bez toho není žádná mediální informace ani sociální sítě. Ale stará dobrá čeština se špinavou čubkou je taky mediálně zajímavá?

                  • Co si povídali ti, co hned potom z rady odešli, aby se „poradili“ beze svědků, můžeme jen hádat.
                    Ve Vesničce střediskové takovou transparentnost nepochytili.

                  • Proč Reflex? Protože jsem úplně odvykl poslouchat zvukové (kvůli Astrovi nesmím říct audio, on by mě seřval) proslovy politických činitelů a novinářů, ČT nemaje a rádio neposlouchaje. Mám ten dojem, že psanou informaci pochytím za polovinu doby než mluvenou. Navíc jsem neměl moc času a tu část o propojení Gopasu na bezpečnostní složky jsem přehlédl, nebo vůbec vynechal. To je důvod i pro to, že mě tresen chytila se staženejma kalhotama, což mi ovšem zase nějak extra nevadí, protože jsem bývalý a častý návštěvník nudistických pláží na Rujaně.

                    Všimli jste si v záznamu, že debilovi Šarapatkovi není vůbec rozumět, jak drmolí? A to si říká novinář a vedl rozhovory na mikrofon s významnými politiky a podařilo se mu vytáhnout z nich závažné informace státněbezpečnostního charakteru, například jestli Němcová dává do vánočky mandle.

                    • Tarasi s pocasim muzes byt klidny tam nebezpeci nehrozi „predpoved pocasi“
                      je bez moznosti zmrseni jako „weather forecast“ tak tam „predikce“ nehrozi
                      a ani audi-video a cela pocitacova = spravne kompjuterova hantyrka nemuze byt jina, ta po 30 letech Sametu prechazi do genove vybavy nove se rodicich jiz s materskym mlekem !
                      A nigdy jinak !

  6. Děkuji, a příjemný den přeji, paní Třešeň … On ten „duch“ VH probleskuje za ledasčíms, na první pohled nesouvisejícím … Inu, kánonizovaný odkaz kánonizované osoby – symbol pravdoláskařské sekty… Ono o nic jiného nejde …
    A popravdě si netroufnu předhodit premisu ohledně směru tvorby K.Michala – jednak ho nemám tak pod kůží, aura VH na umjelce v drtivé většině funguje jako droga, zjevení, a o jejich schopnosti oddělit fikci od reality, rauš od skutečných starostí, včetně následků skutků dobroserů, úspěšně pochybuji …

  7. Já žádnou televizi a rádio nemám, stačí mi jen internet. Odmítam povinně platit lidem, s jejichž politickými názory a pochybnými až odpornými praktikami nesouhlasím. Myslím, že to povinné placení za novodobé PŠM je i v rozporu s ústavou, ale copak se u nás dodržuje ústava? Snad se dožijeme toho, že se ten nesmyslný zákon jednou změní a že lidé se budou moci svobodně dívat třeba na ZOOM (zvířátka a přírodu vůbec) a nebudou muset za to živit dvořáky, šarapatky, fridrichové, železné, vondráčky, kučery, wollnery…a další, z kterých je mi zle od žaludku. Ono to bylo špatně od samého začátku v roce 1990 (pokud vypustíme komunistickou éru). Prudce se to zhoršilo díky televiznímu puči části pravice na přelomu let 2000-2001. Této militantní pravici, kterou zklamal Klaus (spojil se raději s odporným socanem, než by odešel z politiky a přenechal jim moc), pomohl v roli užitečného idiota Pavel Dostál, bývalý Zemanův přítel. Také jsem se dříve domníval, že aspoň ten Jakub Železný má nějakou soudnost a slušnost, že mu zákony nejsou lhostejné…ale on se změnil v jakousi zrůdu. Proč se v posledních letech lidi mění ve zrůdy viz Rychetský, J. Železný?

Napsat komentář