Exportní artikly nejvyšší kvality

Léto se blíží ke svému konci, ze strnišť už ale nefouká, protože zemědělci to zvládají posekat, potom pošimrat (jak jinak nazvat tu parodii na orání) a znovu zasít pomalu už v jednom jediném týdnu. A pak do toho hlinitobetonu skoro celý rok serou tolik chemie, že by se bolševikovi (který byl z tohoto zločinu po „revoluci“ obviňován) jenom protáčely panenky a cítil by se méněcenný. Což ostatně byl. Prý by stejně „ošetřovaný“ kovral vydal jenom o málo méně bohatou úrodu.

Léto bylo do slova a do písmene prošmardováno. Z packalství „vůdců“ sociální demokracie se už chce jenom plakat, už ani hněv nevzbuzují. Jejich parodie na politiku najde samozřejmě odezvu v příštích volbách, to ale funkcionářům nevadí, protože se i s tímhle packalstvím znovu dostali do vlády – a to (pro ně) platí ze všeho nejvíc. Takže nainstalovali ministra kultury, nové koště, ten vzal boj proti korupci a rozkrádání vážně a vyhodil zlodějského ksichta z galerie a jednoho tvarůžkáře. My za tebou stojíme, hrdě se k novému kurzu přihlásilo předsednictvo ČSSD, aby po zavytí kulturní fronty (kdy už někdo tomuhle dotacemi prorostlému šmejdu, živenému lidem, kterému se vysmívá a jím pohrdá, konečně někdo šlápne na krk a zastaví mu krevní oběh?) se kompletně podělalo a ministra odvolalo. Strašlivá politická chyba, na kterou jeden z mála politiků ve státě, ten na Hradě, čeká, aby původce jeho utrpení z roku 2003 opět jednou potrestal. Takové malé mučeníčko. Chyby se stávají, nesmí však být tak zjevně pitomé a hlavně se na nich nesmí trvat. Což přesně vedení socanů dělá a už hodně dlouho.

Podnikatelé, živnostníci a manažeři se spolu s lékaři a právníky rozjeli do rezortů, takže neměl kdo demonstrovat. Až na chuďoučké demošce k jednadvacátému srpnu (účast dva tisíce duší, Minářem vyhlášeno deset tisíc, koeficient na údaje spolku, děleno pěti, zůstává v platnosti) se píáristicky nepovedlo trhání ústavy, po němž už jenom zbývá, aby začaly být činné orgány v trestním řízení mnohdy nečinné, neboť podobný čin na Slovensku (slečna počurala a pak spálila korán)  skončil její vazbou, pak stíháním a osvobodil ji až odvolací soud. Hanobit státní symboly v uniformě, připomínající tu památečnou od SA či Hitlerjugend, však bude pro modrácko-pravičáckou justici salonfähig, protože byli zároveň haněni Zeman s Babišem. A to je jistě justičně bohulibé.

Předchozí názor o justici potvrzuje i postup a myšlenkové procesy soudce Městského soudu v Brně Radka Malenovského, který projednávání žaloby prezidentské kanceláře na Bartíka z hnutí Žít Brno (Bartík před prezidentskými volbami 2017 do médií tvrdil, že Zeman má rakovinu a zbývají mu jenom měsíce života) odročil s tím, že je nutné vypracování zdravotnického posudku. Rozumějte, na Zemana, nikoliv psychiatrického, na Bartíka. Neměl by náhodou svá tvrzení doložit Bartík, a pokud tak neučiní, automaticky prohrát spor? Když teď tady napíšu, že soudce Malenovský má syfla a jeho malý pindík je před úplným rozpadem, bude se muset tento další justiční idiot z řady jemu podobných, pokud mě zažaluje, dostavit k prohlídce a přeměření? Přeměření pak samozřejmě ve všech možných stavech (off i on) jeho nejchytřejšího orgánu?

Jestliže bylo léto prošmardováno, jeho konec a začátek podzimu budou prošarochovány. Stejnojmenný státní zástupce změnil právní názor na kauzu Čapí hnízdo a poslal svému nadřízenému koncept návrhu na zastavení řízení. Ejhle, člověk! Čtyři roky přihlížel tomu, jak Chovancova policie těsně před volbami vyrobila difamační materiál na Babiše (kterému tím ovšem pomohla) a pak to rozpatlávali do nesnesitelných rozměrů. Teď, když přišlo z tlustejch do tenkejch a měl by dílo o dvaceti tisíci stranách předvést u soudu a tím i veřejnosti, patrně pochopil, že materie, kterou tak dlouho a tak usilovně svíral v mocných státnězástupcovských pažích stojí úplně za hovno a nestačila by ani na přestupkové řízení. Což je jasné každému, kdo má trochu rozumu v hlavě a přečetl si dostupné dokumenty. Čapí hnízdo je příkladem neetického dotačního systému, který přispívá méně i hodně bohatým z peněz lidu obecného, zároveň však dokladem esenciální neetičnosti kapitalistického systému coby režimu, který využívají a zneužívají oligarchové, od Strakovky až po Brusel. Neetického, bohužel však v trestním zákoníku nepopsaného.

V každém případě se však už teď rýsuje velmi perspektivní průmyslový obor, vývoz kyselých prdelí. Výrobu budou zajišťovat veřejnoprávní a mainstreamová média (Nora prý už dokonce ztratila čmýru), včetně Hlídacích psů či Fórů24. Šafr se z toho neštěstí také přestal pomočovat.

Naštěstí i v lidu obecném lze nalézt poslední zbytky humoru vpravdě haškovského. Letadlu nejmenovaných aerolinií dvacet minut po startu z Řecka vysadil jeden motor. Kapitán – v zájmu firmy, úspora značného obnosu oproti nouzovému přistání v cizině, – doletěl s jedním motorem až do Prahy. V iDnes vyzdobili reportáž o události názornou koláží v titulku:

Pod článkem pak jistý Robert Máslo přičinil tento komentář: „…. a nejednou nám asi 20 minut po startu chcípnul jeden motor. A co jste dělali? No, vylezl palubní opravář a natřel ho na červeno a ten druhej na zeleno.“

Kdyby se všechno, co v tomto státě nefunguje mělo natřít na červeno, jako Koněv, byli bychom zpátky, jako při oslavách 1.máje v totalitě. Tady se spíše jistým politikům a podnikatelům zelení.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.

12 thoughts on “Exportní artikly nejvyšší kvality

  1. Za vším hledejte flatulenci.
    Jestli se ptáte, co tím chci říct, tak celkem nic. Jen že se člověku zřejmě uleví, když k tomu dojde.

    • Drtivou většinou svých komentářů jenom říkáte, že příspěvek oponenta je špatně až fujky. Možná podvacáté vám říkám, že to nestačí, musíte k tomu připojit vysvětlení proč tomu tak je. Jinak totiž ty vaše komentáře vypadají jako flatulence s maltou.

      • Jestli se tím uleví, tak to nemůže být úplně špatné.
        Víte, že na některé choroby účinkuje transplantace stolice?
        Na nadměrnou flatulenci možná ne, ale kdo ví.
        Co se týče případného věcného komentáře na váš úvodní text, snad byste se ho dočkal, kdybyste ctil zásadu, že méně bylo by více.
        Takhle snad jediný dovětek ke spravedlivému ministrovi, co vyvolal takové pozdvižení kulturní fronty kvůlivá vyhození jednoho zlodějského ksichta a jednoho tvarůžkáře: Tomu tvarůžkáři se jeho nástupce omluvil. O Fajtově poctivosti jsem byla na pochybách. Ty se ještě prohloubily, když jsem se dočetla o podivném nákupu obrazu Mistra Vyšebrodského. Ale o tom Staněk mlčel.

  2. Čapí hnízdo je příkladem neetického dotačního systému, který přispívá méně i hodně bohatým z peněz lidu obecného, zároveň však dokladem esenciální neetičnosti kapitalistického systému coby režimu, který využívají a zneužívají oligarchové, od Strakovky až po Brusel. Neetického, bohužel však v trestním zákoníku nepopsaného.

    uvedomuje si to stale vice lidi , ale ze by se z toho poznani nekomu ulevilo ?
    Vede to u nekterych lidi ke stale hlubsi resignaci, u jinych k jeste vetsi nasratosti.
    U tech nejaktivnejsich jako Million chvilek neboli SEkund az k pocitu ze jen s jinym Premierem
    jim bude dobre jako bylo pred casem nez prisel milliardar do cela vlady.

    PS
    tresen to ma radeji jinak nez v cestine:-(
    co je to flatulence ?
    Nadýmání
    Nadýmání je nahromadění plynu v zažívacím systému, které může vést k nepříjemným pocitům v břiše. Nadměrné nadýmání může způsobit nepohodlí a strach. Často se vyskytuje v důsledku konzumace určitých potravin, ale může to být příznak vážnějšího stavu

    Prave nejaky vaznejsi stav z toho mela mozna tresen na mysli 🙂

    • Petříček a jeho myšlenkový souputník Kolář si myslí, že se s nimi budou v zahraničí mazlit stejně, jako to dělá český pravicový novinář, pokud Petříčkové produkují protiruskou propagandu a zalézání do americké řiti. Jinak je zarážející i fyzická podoba těchhle dvou blbů, arogantní ksindl anglosaského typu.

  3. „Nora prý už dokonce ztratila čmýru“ …?
    To jste mě, Tarasi, dostal. Nečekal bych na starý kolena, že si přečtu české slovo, o kterém nemám páru, co znamená.
    Je to česky, ne? 🙂
    Jinak článek za 1* !
    Díky.

    • čeština: čmýra (zastarale) menstruace··čmajra, květ ženský, ščmýra, krámy, měsíčný květ, flus, měsíčky, (odborně, v lékařství) perioda. Zajímavé je, že není ve vyjmenovaných slovech po M, asi se jazykozpytci styděli. A také tohle posměšně vnímané pojmenování bylo důvodem – vedle útoků na kulturní frontu a geleristického zloděje -, proč se tresen projevila zase jednou jako buran.

      • -možná lapla čmýru…nebo že by přímo klimakterickou změnu?
        Za instruktáž dík, aspoň neumřu blbej 😉

  4. Tady se spíše jistým politikům a podnikatelům zelení.
    Nekterym se zelenit prestava, hlavni to duvod proc je Babis nepritel.

    Zelenilo se 30 let, proc nemohlo by dalsi leta?
    Tazaci je to veta proc za Babise podnikani upada a ne vzkveta.
    Bez Babise dobre bylo bez Babise zase bude
    bez Babise podnikavcum zelenat se bude opet vsude.

    • Ano, to podnikavci očekávají, proto demonstrují. Takže si proti sobě poštval přes milion OSVČ a podnikatelů, což je velká síla a v jejich případě dost semknutá, skrze nevýznamnější lidský pud, nenažranost a zlodějské sklony. Pak, vzhledem k jeho voličskému elektorátu, smrdí pražské kavárně a reprezentantům obou skupin, ODS, TOP09, skrze zdanění restitucí i KDU. Po třetí a čtvrté vlně EET se zvedne bouře a kdybych měl odhadovat, jestli to ustojí, dávám mu šanci padesát na padesát. A když budu dál prorokovat, tak ustát to může jenom za trvající podpory Zemana a pokud vyžene ČSSD z vlády a opře se o Okamuru. A zaktivizuje Mařenku Benešů a na vnitro dosadí řízka typu Šlachty či Ištvána, který zakroutí pytlík i policajtům. Neboť policie je dodnes prorostlá kádry, které tam vpašoval Langer a soudy a zastupitelství jakbysmet, po zrůdných vládách pravice.

  5. Tak ještě něco ke Koněvovi:
    Hlasovala bych pro jeho památkovou ochranu, kdyby se ukázalo, že Mistru Krybusovi stál v ateliéru sám veliký Jóža Mrázek Hořický. Jelikož soch českých i světových velikánů, na kterých má náš Modelissimus autorský podíl, nebezpečně ubývá. A věhlas, ke kterému svého času přispěl Ivan Mládek zhudebněním Jóžových veršů, bohužel mizí.

Napsat komentář