Plné dvojky, pozor však na trojky!

Magazín Super: „Radka Třeštíková před rozvodem zúročila nová ňadra. Sexy spisovatelka řekla, jak se s manželem…“ dohodli na tom, jak nepochybně s nadšením zplozené dvě děti připravit co nejlépe a nejšťastněji o rodiče. Svého času jsem měl možnost listovat katalogem žáků velké střední školy. Pravidlem bylo, že tzv. problémový žák neměl tátu (nebo měl náhradního), pocházel z neúplné rodiny.

Paní Třeštíková je nejúspěšnější česká spisovatelka, navíc právnička a ještě navrch majitelka zbrusu nových plných dvojek. Selfie fotka z magazínu Super ukazuje, že dvojky se fakt povedly a spisovatelka má být na co hrdá:

O akci samé přinesl Super exkluzivní reportáž a Radka vše zdůvodnila tím, že nebyla sama se sebou úplně spokojená, po dvou dětech je to celkem logické, ale proč nemyslela na ty muže, kteří neradi muchlají molitan a nevadí jim, ba naopak, když je ňadro trochu unavené a samo naznačuje, že už má ledacos za sebou? Radka nemyslela ani na vlastní děti, jak si tedy mohou devianti myslet, že bude brát ohledy právě na ně?

A navíc – celé to smrdí genderovou dyškrymináciou. Jak je možné, že Radka si klidně pořídí fajnový dvojky a já si nemohu zaplatit razantního 20/6 cm tlusťocha a navíc zakřiveného směrem nahoru, jak to měla ráda jedna moje kamarádka? Tedy možná bych mohl, ale penilní protézy jsou prý děsně rizikové a já už mám všech pět rizikových faktorů pro úspěšné pěstování (nebo snad chov?) covidu-19, tak proč přidávat další? A navíc není jisté, jestli by spřátelené babičky (a jedna dokonce prababička) byly schopné mého nového a výkonného šulína akceptovat, jestli by to nebylo stejně nepřiměřené, jako dát do hodně jetého Trabanta motor z Ferrari.

Se mnou a spisovatelkami se to má takto: při procházení uličky mezi regály s knihami v knihovně či v prodejně jsem automaticky vynechával tituly, jejichž název na místě autora končil na „ová“. Vždy mě ale namíchlo, když byla nepřechýlená, já jsem se dal nachytat a knihu z regálu vyndal k prohlížení. Z tohoto hlediska pak současná novinka v právním postavení přechylování potvrzuje, že skoro každá změna je k horšímu.

Paní Třeštíková je nepochybně chytrá žena, proč tedy udělala tak nepochopitelné dva kopance, kterými připravila svým dětem šok a milencům zklamání? Moji rodiče se k sobě povahově nehodili a někdy se hádali; přesto spolu vydrželi a ušetřili nás, děti, té hrůzy ze ztráty tatínka. Současná bezohlednost mladých párů k vlastním dětem pak podle mě souvisí s charakterovými vadami Husákových dětí, jejich sobectvím a malým respektem ke starším (z období vrcholícího rozkladu reálsocialismu pochází i pojem „dospěláci“, nepochybně vyjadřující pohrdání), tedy i neochotou brát si vzor z mnohem konzervativnějšího jednání svých rodičů a jejich respektu k rodině. Tento proces pak vyvrcholil v současné generaci polistopadových Havlových spratků, kteří se starým lidem vysmívají a nenávidí je. A zároveň představují vrcholné nebezpečí pro současnou civilizaci, vybudovanou na uhlíkových technologiích, které oni chtějí za podpory většinou političek, těchto puncovaných Nán od plotny (Zábrana), úplně vyřadit a způsobit tak krizi a rozklad společnosti, jejíž vazby jsou i bez tohoto zeleného šílenství dost křehké. Zbavit mládež volebního práva prý nelze. Proč, když bychom se tak zbavili Pirátů a Zelených, a to by byl opravdu důležitý krok k záchraně civilizace?

Ale vrátím se ke dvojkám. Z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu se dámy domnívají, že se s umělohmotnými kozami, přifouknutými pysky nahoře, piercingem na témže orgánu dole (do soutěže o nejkrásnější kurvu přidáno i železo na frajtrovi a bradavkách) a tetováním libovolně po těle stávají žádoucnějšími. Pravý opak je pravdou. Takto vybavená a vybarvená žena má na muže a jeho orgán stejný účinek, jako karetní hra Vole lehni.

Ale možná se generálně mýlím a současní mladí mužové to tak mají rádi, když na ně při lízingu čumí z bříška milované hlava čínského draka. Pozor však na to, aby to byl drak tchai-wanský, ostrovní, nikoliv pevninský, to by se totiž milovník mohl dostat do konfliktu s Biskou, stejně jako Radka, kdyby si pořídila trojky. Sice by se mohla vymlouvat na to, že myslela trojky švédské, nikoliv ruské, ale věčný plukovník je pozorný a přestože mu spoustu času zabere leštění medaile, tak jináč mu neunikne ani myš.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.

39 thoughts on “Plné dvojky, pozor však na trojky!

  1. Jen tak tryskem nekolika generacemi ses mihnul a co fsechno si stihnul:-)
    Take kozy cisel ruznych a dusledku z toho hruznych.
    Na zaver pak pouceni ze jiti s BISkou do conflictu hlavne sexualne radno neni:-)

    • To bylo skutečně stručné shrnutí, k tomu jenom poznámka: s BIS je každý konflikt nevyhnutelně povahy sexuální, protože jsou to kokoti.

      • Já bych je nepodceňoval.
        Stačí nějaký ten článek na Super s atraktivní fotkou a…
        pečlivá a soustředěná práce na tvorbě proruského dezinformačních webu je tatam.

        A teď si představte, Tarasi, že by k vám Koudelka vyslal nějakou svoji atraktivní BIS agentku.
        Nejdříve by vám samozřejmě, pro získání důvěry, postavila plot.
        Dál bych to stavění nerozebíral a vyčkal na odposlechy:-0)

        • Agentka, která by se hrnula do stavění plotu by byla hóóódně podezřelá, nemyslíte, Saule? Ledaže by vsadili na to, že si řeknu, že takhle blbí přeci nemůžou bejt ani u Koudelků. Já je ale nepodceňuju.

  2. Taras se nám rozjel – při vší snaze ale nemám v čem bych mu oponoval. Jenom maně přemýšlým jak budou ty ocvokované a pomalované silikonové břehule plnit roli matky. Líto je mi jejich dětí.
    Apropo Tarasi – měl jsi někdy v ruce umělé poprsí? Plně souhlasím s tím že neskonale přívětivější je jakékoliv přirozené (já měl – pracovně).
    A kroužek v genitálu – vzhledem k citlivosti tkáně to musí být opravdu značně nepříjemné, víc než tekoucí polévky dírou po kroužku v pysku (pohled navozující nechutenství). Kroužek v bradavce – pokaždé mne bere úvaha jak bude jednou kojit – teda jestli.
    A penilní implantát – ten je nutné pokaždé napumpovat pumpičkou.
    Jinak mi ale v úvaze chybí ještě natržené prdele po do mody jdouvcí píchání do oné díry. Bylo to běžné u Jihoamerických domorodců, ale ti žvýkali koku, to působí uvolnění svěračů. Však z toho byli špatní misionáři a s opovrženém psali že „praktikují ohavnou řitní soulož“.
    Ostatně celá politika je skoro povahy sexuální – proč to je Tarasovi určitě jasné. jsou to totiž impotentní kokoti.

    • Neměl jsem v ruce vycpané prso, počítám však, že je to stejně vzrušující, jako poslouchat projev Fialy a Pekarové současně. Nabízí se úvaha: ženy mají pochopitelná traumata po ztrátě končetiny při havárce, nebo po amputaci prsu při rakovině a s protézami se obtížně vyrovnávají. Z principu stejné zohavení skrze vycpávky koz a pysků však vnímají jako zkrášlující. Může být něco přesvědčivějším důkazem povrchnosti až hlouposti „něžného“ pohlaví?

  3. Zaplať Pámbů mě tyhle modernosti už míjejí. Dokonce jsem nestihnul ani vyholenou Julču.
    Ta je aspoň slušivá.

    • Ale škrábe, Jirko, škrábe…
      Ovšem nehty po zádech, což lze chápat jako určitý druh vyznamenání, že to opravdu bylo to ono pravé. Ale doma se to pak opravdu blbě vysvětluje. Naštěstí je to už dávno…

  4. Zemanovo interview s Tománkovou nemá chybu. Zlatá slova, včetně volebního podvodu s koalicemi, kde jenom zapomněl připomenout, jak se do něj zapojil i ústavní soud s gerontoidním pučistou v čele, který snížil potřebná procenta pro koalice a tím umožnil protiústavní likvidaci pětiprocentní hranice. Zeman se mýlí v otázce Afghánistánu, vracet se do něj nebude zapotřebí, kozomrdy je nutno ponechat sobě samým, aby si vychutnali svou bigotní, středověkou, nelidskou až zhovadilou ideologii až do samého dna. Nutnou podmínkou pak je mezinárodní izolace, jako státu postiženého leprou.

    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zeman-odpalil-bomby-Budu-volit-ANO-Premierem-nebude-sef-vitezne-koalice-ale-strany-Vrbetice-Tri-verze-Pekarova-Nemcova-zranice-na-moste-668843

    • Projev pana prezidenta byl pro mne pln různých asociací.
      Při zmínce o „žranici“ se mi například hned vybavilo „hladové prase“.
      Při koaličním moralizováni zase opoziční smlouva.
      Nu a při „bytostném odporu“ třeba návštěva jisté „první dcery“ na pornoorgiích.
      I když Kačenka z těch blbostí už asi vyrostla a možná i diky nim je z ní teď sympatická a tolerantní mladá dáma.
      Někdy prostě děti své rodiče přerostou.
      A nejen do výšky.

      • Ještě jsem zapomněl na ten „trestný čin sebepoškozování“.
        Ale tam mi při tom projevu žádná asociace nenaběhla, protože nejsem ve znalosti a výkladu práva, naštěstí, nijak zběhlý.
        Když to pak ti povolaní naprosto srozumitelně a v pár větách vysvětlili, tak už asociace stařeckého dementa přímo bušila na dveře.
        V senátu je už otevřeli:-)

      • Ono je to tak, že za sebepoškozování jdete za války na frontě ke zdi. Trestný čin to býval, jestli je ještě dneska nevím, stejně jak Zeman, přesto se necítím stařecky dementním. Takoví mi ale připadají ti, kteří z důvodu předsudečně zatvrdlého mozku více než dvacet let melou mantru o opoziční smlouvě coby vraždě demokratického systému, ačkoliv byla a je zcela standardním nástrojem řešení politických patů. To jenom liberální pravdoláskařské fifleny neunesly to, jak s nimi Klaus a Zeman vyjebali. Vy jste, Saule, fiflena?

        • Nikoliv, Tarasi.
          Jako „fiflena“ bych skutečnost, že mne někdo ojebává, či se mnou vyjebává, asi naopak uvítal/a jako ten „standartní nástroj řešení“.
          V mém případě je tomu ale zjevně naopak.
          A to zdaleka nejen v mém.
          Jebání jako řešení patových situací mimochodem s oblibou vyhledávají šimpanzi.
          A nebudu vám pokládat žádnou sugestivní otázku ohledně Bonobo a vaší identity 🙂

          • Potíž je v tom, že vaše příměry nesedí. S pitomci u černoprdelníků a Unie svobody bylo vyjebáno standardním, politicky zcela legitimním způsobem, tedy nelze do toho tahat šimpanze. To je stejné, jako kdybyste naznačoval, že volebním výsledkem v demokratických volbách bylo s někým vyjebáno po šimpanzím způsobu. Nikoliv, výsledky voleb jsou realita a s tou musí umět politici pracovat. Jestliže si havloidi hráli na fifleny bez nichž to nejde, pak jim Zeman s Klausem předvedli, jak se hraje kriket.

        • „Ono je to tak, že za sebepoškozování jdete za války na frontě ke zdi. Trestný čin to býval…“

          No jenže už není
          Takže děda Míla do sebe klidně může valit kilometry jitrnic a hektolitry becherovky, prosit o popelníčky…a k žádné zdi ho nikdo nepostaví.
          Naopak si sám může svobodně sednout na ten svůj invalidní vozík.

          • Plne nemocnice jiz desetileti pred Covidem svedci o tom ze mnozstvi lidi kteri si sami nici zdravi preziranim a aktivitami ktere zdravi poskozuji je vetsi nez velke a znacny pocet pacientu je tam proto ze neco prehnali nebo zanedbali v peci o sve zdravi predevsim sami!
            Proto je treba upozornit ze to neni jen president u ktereho vy skodolibe zduraznujete becherovku a jitrnice!

            • Astře, mám už pár let po padesátce a moje stravovací návyky a celá životospráva byla, je a zřejmě i dále bude naprosto příšerná. Kuřák jsem např. už někdy od svých patnácti let. Přesto se zatím cítím relativně zdráv a dokonce ještě i klidně ujedu během pár hodin na kole 100 km, třeba i v současných vedrech. Tím se nechlubím, jen konstatuji, že mám zatím prostě štěstí, nebo dobrou genetickou výbavu a dobře vím, že zítra už třeba ani nemusím vstát z postele.
              A i proto hluboce soucítím s lidmi, kteří mají nějaké vážné zdravotní problémy a to včetně těch, kteří si to tak nějak zavinili sami.
              Ale současně „bytostně pohrdám“ těmi, kteří jiným podsouvají sebepoškozování, ačkoliv se tím vlastním pravidelně veřejně hrdě chlubí. Zvlášť když jde o útoky na ty nejzranitelnější, kteří často kvůli své orientaci čelí i myšlenkám na sebevraždu, což už by sebepoškození nepochybně bylo.

              • Zeman není vševěd a dělá boty, které jsou někdy až nepochopitelné, pokud nevezmeme v úvahu, že je to narcis, kterého tři desítky let mučí zkurvení a prolhaní mediálisti, protože mu předhazují úplné kraviny, často zcela marginální, a upírají mu jakoukoliv zásluhu. Důkaz: jak významné je věčné a únavné omílání kundy či šavle nad klenoty (kolikrát mainstream upozornil na šavli Kalouskovu v přímém přenosu?) ve srovnání s omluvou Srbsku? Jak důležité je, aby zmrdům z BIS občas někdo hodil do toho jejich odporného podřízení americké zločinné službě vidle s počtem vyšetřovacích verzí! A kolikrát ti odporní šmudlové, placení Bakalou, Křetínským či Lukačovičem, připomněli tu gigantickou lež s tím, že „presidentem budou pouze na jedno volební období a pak se budu věnovat práci dramatika“? Ani jednou, zato kundami se to tu jenom hemží. Doslovně i v přeneseném smyslu. Přičemž je jistě legitimní uvažovat o tom, jestli by packal nadělal víc škody tu či onde. Jste na té špatné, hajzlovské straně fronty a myslíte si, že tomu tak není.

                • „Jste na té špatné, hajzlovské straně fronty a myslíte si, že tomu tak není.“

                  Snažím se nebýt na žádné, protože všechny jsou hajzlovské.
                  Tak třeba nedávná kauza Vrbětice.
                  Klidně ze mne, Tarasi, dělejte vola, klidně ho dělejte ze sebe, ale já dobře vím, že i vy dobře víte.
                  Že to byla ruská práce!
                  A ve výsledku je jedno, jestli ti dva mužici v areálu Vrbětic opravdu osobně byli, nebo si to domluvili jinak.
                  I z toho mála, co z vyšetřování a zprávy BIS uteklo je to jasné jak facka a sedí to jak hrnec na prdel.
                  A já mám děsnou prdel z toho, jak alternativa tančila ty svoje dupáky, aby tu jasnou pravdu zadupala, ačkoliv i oni to dobře ví.
                  Ale s Putinem na věčné časy a nikdy jinak, ať to stojí co to stojí.
                  Tohle je ta správná strana fronty?
                  Udělat si dobrovolně lobotomii před skutečností, že nám tu nějací ruští partyzáni dělají ohňostroje za miliardy, při kterých navíc zemřeli dva Češi a doma za to ještě ti hrdinové dostanou drahé kvartýry a vysoká vyznamenání?
                  Tak tohle třeba považuju za hajzlovství já.
                  Nejen tu akci samotnou, ale i ten přístup našich alternativních čecháčků k ní.
                  Přesně těch, co se tak rádi buší v hruď, jak jim záleží na jejich vlasti a na svobodě.
                  A přesně ti jsou schopni a ochotni ji zradit kdykoliv jako první.
                  Tohle je taky hajzlovská fronta, která si tou Koudelkovou v ničem nezadá.

                  • Jak můžu něco „dobře vědět“, když nebyly předloženy důkazy? Časová shoda, pokud nebyla dodatečně vykouzlena, nestačí a ačkoliv je republika prošpikována kamerami, u objektu přísně střeženého nejsou k dispozici žádné záběry. A co ten druhý výbuch? jak můžete mluvit o jasné pravdě, když důkazy zcela chybí a ostatní verze jsou mnohem pravděpodobnější? Pokud toto nechcete vidět, jste zcela ovládán fandovstvím pro tu hajzlovskou stranu, akorát při tom nehopsáte jako fotbalističtí magoři. Ale nemáte už k tomu daleko.

                  • Nu, Saule, občas vám tu v místních sporech dávám mlčky zapravdu. Ale teď jste mne položil na lopatky.
                    Vy fakt věříte té fantasmagorii bez důkazů?
                    „A ve výsledku je jedno, jestli ti dva mužici v areálu Vrbětic opravdu osobně byli, nebo si to domluvili jinak“.
                    Ve výsledku je pak bez jediného důkazu úplně jedno úplně všechno, hlavně vám, jak se mi tak jeví.
                    Věř, a víra tvá tě uzdraví….
                    Já chápu, že je vám to jedno (a proč by být nemělo?), ale v mých očích jste spadl někam mezi havloidy. Což nemíním jako pochvalu.

                    • No, vy už jste s Tarasem staří bardi, Godote, tak nějakého toho havloida v diskusi snad vydržíte.
                      Akorát se obávám, aby vám nepraskla žilka, až budete mít jednoho havloida na Hradě.
                      Myslíte, že jsem na vás tak zlý a škodolibý a přeji vám tam třeba generála Pavla, viďte?
                      Ale vůbec ne!
                      Myslím někoho, koho by tam rád viděl i současný prezident.
                      Tedy Andreje Babiše.
                      A co ten má společného s havloidem?
                      No přesně to samé co já.
                      Protože přesně jako já hned od začátku té kauzy tvrdil a nepopíral, že to byla ruská práce.
                      On tedy na rozdíl ode mne tu tajnou zprávu četl a stejně jako většině ostatním je mu jasné, že tady už žádné „zatloukat, zatloukat, zatloukat“ nepomůže.
                      Což je zvlášť v Babišově případě nutno ocenit.
                      Takže až půjdete příště k prezidentským volbám, lístek se Saulem tam asi ještě nebude, ale i tak…pozor na havloidy!:-))

                    • „Protože přesně jako já hned od začátku té kauzy tvrdil a nepopíral, že to byla ruská práce.“
                      Nojo, Saule, ale jeden velice zásadní rozdíl mezi vámi je. Zatím co u Babiše lze celkem reálně předpokládat taneček podle dodaných notiček, tak u vás nikoli. Tedy tančíte zcela dobrovolně, protože že vám ta muzika lahodí a falešné tóny, v ní se vyskytující, ba ani celé vynechané pasáže, vás přitom nijak neruší. Ale my „sluchaři“ máme holt vyšší nároky. A jsou li pak na stejnů notečku dopisovány další sloky, stává se pro nás poslech té písničky nesnesitelným.

                    • Zdravím, Kamile.
                      Už jsem vám chyběl, že?:-)
                      Tak můžeme dál mudrovat po tom restartu?

                      Ohrožené financování nového plotu


                      Nevím, jestli je ta vaše zmínka o mých tanečcích tím nejlepším novým začátkem, ale budiž.
                      Nebudu zmiňovat vaší evidentní vášeň pro častušky a snahu doskákat s ní až do bezpečí kremelských věží (ať neopakuji to “ ruské dubisko“:-)
                      Naopak vás musím upřímně a bez ironie pochválit.
                      Za tu zmínku o Tereze Spencerové, co jste v souvislosti se Zemanem zmínil na ostrově.
                      Přitom to bylo téma, které „se řešilo“ i zde.
                      Že jste se k němu nevyjádřil?
                      Že vy máte z toho Tarase strach, Kamile?
                      No, já se vám vůbec nedivím:-)

                    • Zatím co u Babiše lze celkem reálně předpokládat…“

                      Reálně předpokládat?
                      A to je přesně co?
                      Já bych vám asi doporučil více pozornosti nad zdejší diskusí.
                      Vy snad máte přímé důkazy, že Babiš byl řízen nějakými notami?

                    • Njn. Proč stejnou záležitost řešit současně na dvou místech. Však i na vašem příkladu je vidět že si to tam každý kdo má zájem může přečíst. Ty tanečky nevnímejte nijak útočně. Když už porovnávám vás a Babiše a přitom je použiji u něj, pak je logicky, v zájmu plynulosti textu, musím použít i u vás.
                      Jinak, na častušky moc nejsem. Mám raději dumky. Ale bude-li naše politická squadra pokračovat v současném kurzu, tak si je asi před kremlem jen tak brzy neposlechnu.

                    • „žádná suverénní země si nemůže dovolit, aby na jejím území dva agenti cizího státu způsobili teroristický atentát, při němž zahynuli dva čeští občané a byla způsobena miliardová škoda.“ (MZ)

                      Vidíte, pan prezident to taky vidí na nejméně miliardu, stejně jako jste „reálně“ uvedl vy v tom svém odkazu.
                      Ale vyčkejme do konce vyšetřování.
                      Prý by to mohlo být do konce roku.

                    • „Mám raději dumky.“

                      No to já taky.
                      Třeba ty v podání Vysockého.
                      Ten se ve svých chandrách „prosebepoškozoval“ až k prasklému žaludečnímu vředu (stačil mi ten neprasklý) a vykrvácel sám do sebe.
                      Jakoby si to tady sám vyřval a předpověděl.
                      Klasická dumka to sice asi není, ale hlavně to není žádné pozérství.
                      Před takovou zpovědí, ve své syrovosti typicky ruskou, nelze než smeknout.

  5. „Snažím se nebýt na žádné, protože všechny jsou hajzlovské.“ Jo a proto tu svojí hajzlovskou adoruju do rztrhání těla. – neskutečně se řehtající smajlík.
    Apropo – mám na noze spáleninu zvící velikosti mexického dolaru od bolševníku či podobného prevítu, schválně to tam zasadili Čuk a Geg na příkaz cara a ještě jí natřeli novičokem. Je to jediná verze a jiná neexistuje.

  6. Jestliže jsem napsal o něco výš, že Zemanova slova v odkázaném interview byla zlatá, tak jsem trošku kecal. Na háček se měli chytit dva poslední pravicově zapálení návštěvníci, tedy tresen a Saul. První si hraje na mrtvého broučka, druhý to sežral i s navijákem. Že by Zeman mohl pronést také něco rozumného, to u něj nepřipadá v úvahu přiznat, tedy odpálil obvyklou sérii přiblblostí pravičáckého mainstreamu, točenou už po tisící kolem dokola: Mynářovo hladové prase; opoziční smlouva; Kačenka na porno show; kilometry jitrnic a hektolitry becherovky; popelníčky; Vrbětice ruská práce. A pak že Tarase se nutno báti – v čem, prosím?

    Zaskočím za neschopného Saula, který má ale přece jenom trochu pravdy s tím sebepoškozováním: transgender pozitůry jsou skutečně odpudivé, když se nakrucují na pochodech hrdosti, ale třeba ta Kamilem zmíněná nebožka Tereza se nikde nenakrucovala, dělala výtečně svoji práci a život v mužském těle pro ni asi byl peklem, když se podrobila té nešťastné operaci.

    Zeman chválí politickou scénu za to, že tragédii nezneužívá k politickým cílům. Jenže co jiného to asi bylo, když mu předhazovali, že reagoval až v sobotu a dělali z toho téma? Jejich žumpálistický kůň, Lutonský z ČT (zástupce šéfredaktora zpravodajství!), se zase raduje, že postiženy byly obce, které volily Zemana a vydává to za trest boží! Bezproblémové byly poznámky o amokem postiženém Cikánovi či očkování, chybu ale vyrobil, když žranici na mostě vydával za příčinu druhé vlny pandemie. Samozřejmě, že tohle představení pravice bylo pitomé jako ona sama, ale příčinou určitě nebylo, tou je děsivá nedisciplinovanost převážně pražské, chlívkařské a podnikatelské sebranky středního věku. Ještě v lednu 21 se producírovali po Praze a roznášeli a roznášeli.

    Poněkud „otázné“ je přihlášení se k tomu, že bude volit ANO. I když to dělali všichni prezidenti, tahle transparentnost byla zbytečná. Výborná a potřebná jsou ale Zemanova stanoviska k podivně a neústrojně ukuchtěným koalicím, které jsou skutečně podvodem, který umožnilo i to brněnské pučistické prase svým znásilněním ústavy a vůle sněmovny. A stejně zlatá jsou jeho slova o Vrběticích. Někdo do té BISácko-CIAácké čuňárny musí zarýt, aby si hoši nemysleli, že mohou úplně všechno. A stejné je to s LGBTQ vřeštěním; trapné a nesmyslné ustupování před nastolováním falešných a drtivou většinu lidí nezajímajících témat je nepochopitelné a zbabělé.

    Když na to tak zpětně koukám, tak tohle by Saul napsat nemohl, to by se mu spíš utrhla prdel. Ale je to podle mě celkem objektivní pohled na jeden proslov.

    • Když už je řeč o té prdeli, ještě jste opomenul okomentovat, Tarasi, co dělalo se svěračem alternativy Zemanovo oficiální přijetí paní běloruské prezidentky.
      Já se v tomto případě také skoro posral.
      Na rozdíl od nich ovšem ne děsem, ale smíchy.
      Jak po tom dlouhém a rozpačitém drbání se za ušima a opakovanou kontrolou svých detašovaných mozků na PL došli k podobnému závěru, jako vy nyní.
      Totiž že jejich guru je genius a byl to od něj opět jeden z dalších „mistrovských šachových tahů“
      Netřeba mu rozumět, pan prezident dobře ví co dělá, ať dělá co dělá:-)

      • Oblíbené klišé: Vy nechápete psaný text, Saule? Na kopance „mého guru“ (proboha!) reaguju neustále, přijetí jevu Světlana Tichanovskaja na Hradě bylo z rodu pozvánky pro Guaidóa či šprochu o tom, že u Kábulu se bojuje za Prahu. Patrně demence. Na druhé straně ovšem má nehynoucí zásluhu na zacházení s Němcovou, Fialou, Biskou či médii ve stylu buldozeru, vybaveného jak radlicí vepředu, tak rozrývačem vzadu. Ano, v těchto případech skutečně dobře ví, co dělá.

    • Panoptikum psychopatů, klaunů a blbů na nejvyšších místech se neustále rozrůstá a Biden je jenom další střípek do mozaiky. Ani Trump nebyl úplně v normě, o Bushovi ani nemluvě, šílenosti v čele Německa a EU v podobě úplně hloupých Němek budou stát oba útvary ještě móře peněz, Lukašenko taky vybočuje a přitom je to to lepší ze špatných řešení, Čaputová je doslova zázrak, zjevení z Lourdes, atd. Přitom to vypadá tak, že nejlepší jsou ti, na které se nejvíc mediálně útočí. Viz Orbán.

  7. Kdyz uz jste u „bonmotoveho“ presidenta bez konkurence, vypravi se o nem ze si po jedne tiskove konferenci vyselektoval nekolik investigativnich novinaru a duverne jim sdelil tento pribeh ze zakulisi jedne jeho oblibene politicky.

    Potká holčička večer u ledničky cizího chlapa.
    „Vy jste náš nový babysitter?“ ptá se.
    „Ne. Já jsem váš nový motherfucker.“

    Pak jeste dodal:
    staci a nebo chcete abych vam to prelozil jako kdysi „Pussy Riot“?

    To jeste ale nevidel co devcata predvedla jindy a jinde.
    Pussy Riot v USA

    • Dost dobrý video, oproti těm co „performovali“ v Rusku. Sice obsahově stále sračka, ale formálně o několik levelů výše. Holt, spolupráce s mediálními protitrumpovskými profíky a dostatek peněz je vidět.
      Akorát nechápu, proč tam ve videu nechali Donalda prohlašovat, že „americký sen je mrtvý“.
      Ono tomu tak není?
      Svýho času, za Obamy, měli Kundy zakázaný vstup do USA.
      Nedostali se do států ani když měli převzít nějakou lidskoprávní cenu (čti metál s nějakým obnosem za kolaboraci).

Napsat komentář