Senzace!!!

A Terasa ji přináší jako úplně první!

Po návratu z USA budou hned na letišti zatčeni premiér Fiala a šéfové všech českých tajných služeb, uvalena na ně vazba a budou postaveni před soud. Důvodem je vlastizrada, trestný čin podle § 309 trestního zákoníku, který spáchá ten občan ČR, který ve spojení s cizí mocí (každý stát mimo Českou republiku) spáchá trestný čin rozvracení republiky (§ 310) a sabotáže (§ 314).

Existuje důvodné podezření, že návštěvou centrály CIA v Langley se těchto činů dopustili a důsledkem tohoto jejich nezákonného chování bude pokračující sabotáž mírového řešení konfliktu na Ukrajině, ve které Česká republika stojí na předním místě na světě. A je také nepochybné, že budou rozvracet státní rozpočet republiky skrze další bezdůvodné a nehorázně vysoké, zcela nepřiměřené až nesmyslné výdaje na zbrojení.

A protože dnes už bývalý premiér Fiala se tohoto jednání dopustil v situaci, kdy je republika ve válečném stavu, jak sám tento pachatel vyhlásil, tedy za ohrožení státu, je možné předpokládat, že tresty budou mimořádné.

Nakopat do zadku?

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.

26 thoughts on “Senzace!!!

  1. Ach jo!

    Takový krásný nadějný titulek i úvod a takové zklamání. Ale – třeba se premiér nevrátí a zůstane v zemi zaslíbené.

    Kdyby mu nabídli kariéru v reklamě …….?

  2. Tarasi, to se nikdy nestane. Už Interpol zadržel v Peru Wolfa, který Topolánkovi a Kalouskovi pomáhal ničit zdravotnictví? Už jsou base samotní Topolánek, Kalousek, Bursík, Rychetský, Výborný, Julínek…? A to je ta stará garnitura. Tyhle nikdo nikdy do base nepošle, naopak je lidé budou nosit na rukou. Navíc je chrání Biden a Macron.

    • Pokud by se u nás lidé aspoň trochu vzchopili, začali více přemýšlet, byla by teď ideální příležitost svrhnout nejen vládu, ale zbavit se i toho celého tíživého dědictví havlismu. Samozřejmě i potrestat zločince, jak po tom volá Taras. Ale obávám se, že se změny dočkáme až v příštím století (tzn. v letech 2100 až 2199). V horším případě v příštím tisíciletí (tzn. v letech 3000 až 3999).

      • Nerozmáchnul jste se s těmi stoletími nadměrně, Karle? Do konce tohoto je lidstvo zpátky v jeskyních.

        Čemuž i odpovídá i tento komentář ze sítě: Víte čím se liší komunismus a současnost? Blbou totalitu nahradila totální blbost.

        • Tarasi, já jsem ovlivněn sci-fi (Clarke, Kubrick…) a v jejich dílech 1000 let je malé číslo. Od listopadu 1989 do jara 2024 uplynulo už skoro 25 let a já nepozorují žádnou pozitivní změnu v myšlení lidí. Spíš naopak

  3. Gravere, čteš-li to tady, copak se přihodilo, že tě Saul nazval brněnským hovínkem? Jenom pro ilustraci, možná tři roky tady debatil prakticky bezproblémově, sice s názory kapku doprava, ale nikdo mu za to nespílal a on nespílal těm doleva (snad s výjimkou vittty). To samé u Janiky. Pak přišla invaze na Ukrajinu, v Rosii bili homosexuály, a židovský král, jak mu říkal Astr, zošialel. A už se ho to drží a nepustí. Proč tahle sexuální úchylka ovlivňuje politické názory mnohem víc než jiné, to ví Bůh. Samozřejmě ten židovský.

    • Tak to jsi, Tarasi, časově hodně mimo mísu, když počátek Saulova zešílení datuješ až od invaze na Ukrajinu.

      • Ale kdež, třeba TADY, v dubnu 2021, s ním sice polemizuju, ale on mi odpovídá pořád ještě relativně slušně (debata byla o Vrběticích). Ale s tebou se už hádá na plný koule a sprostě, takže tvoje a moje zkušenost se liší. Ta jeho zhovadilá prolhanost a oslizlost pak propukla u Tribuna. Copak asi dělá, chlapec?

      • Nemusím se ptát, on mi často píše, stejně jako Fagan/Ondřej, nemůžou beze mě být. Já už bych asi s blogem skončil, blbě vidím, paměť neslouží, ale kdybych toho nechal, tak by beze mě uhynuli steskem, jako věrní psi.

        Takže i tenhle hysterický záchvat u tebe mi popsal, že prý tě nenazval hovnem, ale zmrdem. Přitom se pod zmrdem vyblil ještě takto: A ty jsi to co jsi. Zakomplexovaný šmíracký brněnský psí hovno u cesty. Copak se takhle vyjadřuje normální člověk?

    • Diky za odkaz na Šepoty a výkřiky BIS

      kde byvaly pracovnik probira detaily jinde neuvadene
      az po vyjadreni se k vlade ktera se napred prihlasila k dedictvi Charty a pak svymi ciny odhlasila a dalsi pikantnosti dnesni doby.

      (I proto je to na soudni rizeni, s nim i s Tebou !)

      • Jak to, soud se mnou, já na to upozornil z bezpečnostních důvodů, aby si toho všimli orgánové, zakročili a přestali se konečně dloubat v nose. Liberálně-progresivní a genderově bohatou demokracii si rozvracet nedáme!

    • Díky.
      Dvě zmínky stály za to.
      Ta první, téměř na začátku o čtení, a druhá přišla z Ostravy.
      Na začátku jsou ale všichni.
      Někteří bystřejší se možná dopátrají překvapivé věci:
      Demokracie, „levice“ ani „pravice“, v podstatě, neexistuje.
      Stejně, jako další iluze.

      https://www.youtube.com/watch?v=4YR_AfRsqM8od 15:00 +/- 2-3 min.(Jaké má ten Šafin asi peří?)

      od 15:00 +/- 2-3 min.

      (Jaké má ten Šafin asi peří?)

  4. Sakra ten Taras musi mit vzdycky pravdu:-)

    Mnoho kritiku a oznamovatelu velkeho mnozstvi proruskych hmyzu a  nic s tim nedelajici organove ! Opet Taras na komoru 🙂

    Zde dalsi jiste dnes nespravne smyslejici drivejsi diplomat ktery se distancuje ve svem proslovu od Zapadu ktery je uz tak myslenkove predvidavy ze ma schopnost odhalovat nejen trestne ciny ale i trestne stihat umysly! 

    A od tohoto pokroku a prikladu Zapadu ktery byste meli milovat a nasledovat se v odkazu ve 37minute prof.Drulak distancuje. Neni to na zakrok ? 🙂

    Maji na Morave(ne v Brne na politologii) jedno hezke porekadlo kdyz je neceho prilis tak rikaji ze(hruza trese kurnikem).

    Jestli neni konecne cas aby do toho nejakej dravec vlitnul a udelal poradek ?

    P. Drulák: Fiala je větší hrozbou pro demokracii než Putin – YouTube

  5. Nejen politici (vcetne oposice) zasahuji do deni v republice, politici sami ci jen jako prevodovove paky odkudsi (ctenar si doplni sam) ale jsou i ruzni radilove a radilkove z nich nekteri i za vetsi peniz to smeruji kamsi kam bezny ovcan nema tuseni a a ma li trochu rozumu v hlave casto nevychazi z udiveni, coz je bezny jev a nic noveho na tom neni. Jen je dobre si to obcas pripomenout nebot FSECHNO na tomto svete je k necemu dobre, at u jednech k radosti u druhych az k nasratosti. Na uvod snad dosti :-)

    Marek Prchal – Bral u Babiše víc než 300 000 měsíčně? – YouTube

    • Když stál na ulici profilem ke kameře, tak jsem myslel, že má sandály a v nich červenooranžový ponožky, což je u naší afektované high society velký prohřešek. V interiéru pak bylo zřejmé, že jsou to boty. Kdo si něco takového vezme na sebe, není normální. Potvrzuje to i stylizace do bohéma, často zcela nesrozumitelná mluva, do obrazu ochotnické a vyzněním protivné scénky zapadla i moderátorka. Předváděli se. Nová doba.

Napsat komentář